11. 9. 2012

Catrice: Prosvětlující báze pod make-up

Cena: 114,- Odstín: - Obchod: Rossmann;


Prosvětlující báze z Rossmannu. Tuto kosmetiku jsem vůbec neznala do té doby, než se dostala limitovaná edice "Hidden World" k nám do běžných drogerií. Podle mně je to taková starší sestra kosmetiky Essence, ale kvalitnější.

Na stránce píší: "Jemný a přirozený look vyžaduje bezchybnou pleť. Profesionální základ pro zářivou pokožku je tedy naprostou nutností a CATRICE ti ho dopřeje pomocí prosvětlující báze pod make up. Co víc si přát? Krémová struktura zajišťuje snadnou aplikaci a vyhlazuje drobné nedostatky pleti. Ta pravá příprava pro kreativní a dokonalé make up styly."


Můj názor: + Krémová báze se třpytkami, hrozně hezky voní, pleť působí jemně a svěže. Opravdu krásně se třpytí, ale pod make-upem to není ani tolik vidět. :-D Rozjasní pleť.
- Moc nevyhlazuje, jako např. báze od Dermacolu (taky se chystám udělat recenzi). Je to prostě kvalita za tu cenu. :-) Doporučila bych jí spíše těm, co mají pleť hladkou, ale chtějí si jí například rozsvětlit, ba přidat nějaký ten třpyt. Já to používám tak, že si dám bázi od Dermacolu a na to dám tuhle a je to, krásně vyhlazená pleť a k tomu rozzářená a třpytkatá.

Žádné komentáře:

Okomentovat